HomeAperitiveAperitive cu legumeVinete cu smântână şi usturoi

Vinete cu smântână şi usturoi

Complexitate: redusa
Timp preparare: 1h, dacă se folosesc vinete proaspete
Ustensile: tavă pentru copt sau sârmă de grătar la cuptor, planşetă de lemn, tocător de lemn, lingură de lemn
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta vinete cu smântână şi usturoi

  • 1kg vinete
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri smântână
  • 2-3 caţei usturoi
  • sare
Vinete cu smântână şi usturoi, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare vinete cu smântână şi usturoi

  1. Se coc vinetele si se curata calde ca sa nu oxideze (se inegresc).
  2. Se spala si se scurg bine.
  3. Se toaca cu un cutit de lemn si se freaca bine cu ulei.
  4. Se adauga smantana ,sare si usturoi pisat, dupa gust.
  5. Se fac tartine cu paine prajita.
  6. Se pot servi cu ardei capia copti in suc de rosii (vezi reteta) iarna, iar vara cu salata de rosii.

Recomandări pentru reţeta vinete cu smântână şi usturoi

Taguri: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *