HomeConserveArdei capia copţi cu suc de roşii

Ardei capia copţi cu suc de roşii

Complexitate:
Timp preparare:
Ustensile:
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta ardei capia copţi cu suc de roşii

  • 3kg ardei capia
  • 1/2kg suc de roşii
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • 3 linguri ulei
Ardei capia copţi cu suc de roşii, 4.0 out of 5 based on 4 ratings Bookmark and Share

Preparare ardei capia copţi cu suc de roşii

Preparare
  1. Ardeii se coc,se curata de cotor si coaja.
  2. Pe foc se aseaza o oala de 5 litri unde s-a pus ulei.
  3. Cind s-a incins uleiul se adauga usturoiu zdrobit cu cutitul si tocat.
  4. Se toc ardeii cu cutitul in bucati mari si se adauga in oala.
  5. Se toarna si sticla de suc si se amesteca usor .
  6. Se pune sare dupa gust iar dupa ce clocoteste putin se aseaza in borcane si se capseaza.
  7. Se baga borcanele in cuptorul incins ,se stinge cuptorul iar a doua zi se fierb 30 minute in baie de apa.
  8. Se las borcanele sa se raceasca in vas si apoi se pun in camara.
Recomandari
  1. Pentru aceste cantitati sunt necesare 4-5 borcane de 375g.
  2. Pentru mai multe borcane dublati cantitatea de ingrediente.
  3. Acesti ardei pot fi folositi ca garnitura la fripturi sau  la diferite mancaruri.

Recomandări pentru reţeta ardei capia copţi cu suc de roşii

Taguri: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *