HomeRetete culinare ce contin eticheta 'cartofi'

Arhive etichetă: cartofi

Cartofi cu rozmarin la cuptor

Cartofi cu roz marin la cuptor este un fel de mâncare cu iz mediteranean având în vedere că se foloseşte ca condiment principal rozmarinul proaspăt. Usturoiul cât şi rozmarinul dau o aromă foarte plăcută, iar legumele, în special cartofii, îşi păstreazaă textura moale pe interior deşi sunt crocanţi pe exterior.

Etichete , , Lasă un comentariu

Cartofi copţi

Una din cele mai simple reţete care implică folosirea cartofilor este reţeta de cartofi copti. Nu e nevoie nici măcar să curăţaţi cartofii. Când nu aveţi prea multe ingrediente în casă, cartofii copţi sunt o soluţie la îndemână.

Etichete , Lasă un comentariu

Cartofi cu cârnaţi la cuptor

Nu e neapărat o reţetă dietetică, însă cu siguranţă reţeta cartofi cu cârnaţii la cuptor este delicioasă. Cel mai bine este să folosiţi cârnaţi proaspeţi, făcuţi in casă, aşa cum s-au folosit şi la acest preparat.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Pârjoale din cartofi cu branză

Reţeta de pârjoale din cartofi cu brânză reprezintă un amestec de cartofi, brânză, făină şi ouă.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Gogoşi de cartofi cu smântână

Reţeta de gogoşi de cartofi cu smântână are ca ingrediente principale făina, smântâna, cartofi, drojdie, ouă şi unt. Este relativ uşor de făcut.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Cartofi cu sos de mărar

O reţetă simplă de cartofi cu sos de mărar, care necesită doar 40min şi câteva ingrediente de bază gen cartofi, mărar, unt, smântână şi făină.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Ciorbiţă de viţel

O ciorbă gustoasă este ciorbiţa de viţel ce are ca ingrediente principale morcovi, ceapă, cartofi, roşii, ardei gras, borş, pătrunjel. Se poate acri borşul şi cu aguridă sau zeamă de varză sau oţet de mere.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Friptură dietetică de vită

Pentru cei ce ţin regim alimentar, recomand această reţetă de friptură dietetică de vită. Reţeta culinară friptură dietetică de vită conţine următoarele ingrediente carne vită, morcovi, păstârnac, cartofi, suc de roşii, ardei graşi, usturoi, foi dafin,

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Supă de roşii

Pentru a vă menţine sănătatea vă recomand să consumaţi această supă de roşii. Pentru supa de roşii se pot folosi roşii proaspete dacă e sezonul lor sau suc de roşii, acesta fiind chiar mai sănătos decât roşiile proaspete deoarece contine o cantitate mare de licopen, o substanţă cu proprietăţi antioxidante.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu