HomeRetete culinare ce contin eticheta 'borş'

Arhive etichetă: borş

Ciorbă de găină

O ciorba de găină este bine să o faci puţin mai acră, pentru că este destul de grasă de la carne.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă de pui cu tăiţei de casă

Mama m-a învătat să folosesc la ciorbe tăiţei de casă. La această reţetă de ciorbă de pui am folosit tăiţei de casă.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă cu perişoare din peşte

Această reţetă de ciorbă cu perişoare de peşte se face uşor, iar ca ingrediente principale aveţi peşte, borş, ouă, păstârnac, pătrunjel, ţelină rădăcină, ceapă, ardei, roşie, leuştean.

Etichete , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Borş de perişoare

Pentru cei ce doresc să facă un borş gustos, recomand această reţetă culinară borş cu perişoare. Reţeta borş cu perişoare foloseşte ca ingrediente principale carne tocată, ouă, făină, morcov, păstârnac, ţelină, orez, roşii, leuştean.

Etichete , , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbiţă de viţel

O ciorbă gustoasă este ciorbiţa de viţel ce are ca ingrediente principale morcovi, ceapă, cartofi, roşii, ardei gras, borş, pătrunjel. Se poate acri borşul şi cu aguridă sau zeamă de varză sau oţet de mere.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Mâncare de bame

Pentru cei ce nu ştiu, bamele reprezintă o sursă de energie şi sănătate ele continând fibre ce ajută la stabilizarea glicemiei în sânge, iar mucilagiul din bame micşoreaza colesterolul şi acidul din bilă. Reţeta culinară mâncare de bame conţine în principal ceapă, făină, suc de roşii şi bineînteles bame.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă moldovenească de fasole boabe

Se apropie perioada de post şi de aceea m-am gandit să scriu această reţetă de ciorbă moldovenească cu fasole boabe care este pe placul celor care vor să renunţe o perioadă la mâncăruri gătite cu carne.

Etichete , , , , , , , , , , , , 2 comentarii