HomeRetete culinare ce contin eticheta 'ardei'

Arhive etichetă: ardei

Frigărui asortate la grătar

Când mergeţi la iarbă verde sau chiar şi acasă puteţi prepara această reţetă delicioasă de frigărui asortate la grătar. Puteţi să le preparaţi chiar şi pe grătarul din cuptor, punând o tavă cu apa sub grătar.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Muşchi afumat

Aşa pregătea mama muşchiul de porc când eram copii, în anii ’60. Aceastea este metoda tradiţională de preparare a muşchiului afumat de porc.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă cu perişoare din peşte

Această reţetă de ciorbă cu perişoare de peşte se face uşor, iar ca ingrediente principale aveţi peşte, borş, ouă, păstârnac, pătrunjel, ţelină rădăcină, ceapă, ardei, roşie, leuştean.

Etichete , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbiţă de viţel

O ciorbă gustoasă este ciorbiţa de viţel ce are ca ingrediente principale morcovi, ceapă, cartofi, roşii, ardei gras, borş, pătrunjel. Se poate acri borşul şi cu aguridă sau zeamă de varză sau oţet de mere.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Iahnie de fasole boabe cu ciolan

O reţetă simplă de iahnie de fasole cu ciolan. Reţeta culinară iahnie de fasole boabe cu ciolan foloseşte următoarele ingrediente principale fasole boabe, ceapă, morcov, ardei, bulion, pătrunjel tocat, frunze de dafin. Fasolea uscată conţine o cantitate mare de proteine şi fibre.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Salată americană

Am scris această reţetă pentru Andra. Reţeta salată americană conţine diverse legume ca porumb, orez, ardei, mazăre plus ouă, jambon şi maioneză.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Varză dulce la cuptor

Varza dulce la cuptor este apreciată de nepoata mea. Ea conţine diversi antioxidanţi precum sulforafan, thiocyanat, indole-3-carbinol, lutein, zeaxanthinsi isothiocyanati. Deasemenea ea contine şi multa vitamina C. Mâncărica de varză dulce se poate servi alături de un ardei iute, proaspăt sau la oţet.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Păstrăv la tavă

Pentru o cină romantică puteţi pregăti o reţetă pe bază de peşte si anume păstrăv la tavă. Este un peşte slab, cu carne albă sau usor rozalie.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Salată de legume si kiwi

O salată de legume şi kiwi, o reţetă recomandată de unul din fraţii mei. Interesantă aceasta combinaţie între legume şi un fruct, cum este kiwi.

Etichete , , , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă moldovenească de fasole boabe

Se apropie perioada de post şi de aceea m-am gandit să scriu această reţetă de ciorbă moldovenească cu fasole boabe care este pe placul celor care vor să renunţe o perioadă la mâncăruri gătite cu carne.

Etichete , , , , , , , , , , , , 2 comentarii