Cotoarele se toacă mărunt pe o planșetă de lemn, ceapa se toacă și ea fin.
Morcovul se rade fin.
Se pun cotoarele si morcovul pregatite anterior într-o cratiță, în care am încins puțin ulei de măsline.
Se călesc legumele, după care se dau la o parte și se lasă la răcit.
După ce legumele/amestecul s-a răcit, se adaugă oul și smântâna și se amestecă.
Pălăriile ciupercilor se aranjează frumos într-o tavă de copt.
Umplem fiecare ciupercă din tavă cu amestecul obținut la punctul 6.
Radem cașcavalul și punem câte puțin cașcaval ras peste fiecare ciupercă.
Se introduce tava cu ciuperci în cuptorul încins in prealabil la 180 grade și lăsăm să se coacă pentru aproximativ 30 minute.
Valori nutriționale/1 porție:
Calorii84642%
Carbohidrați133g48%
Grăsimi30g38%
Saturate17g85%
Proteine4,6g9%
Colesterol78mg26%
Fibre7,2g26%
Sodiu79mg3%
Zahăr48g-%
Notă *
Procentele % de mai sus arată care este cantitatea a unui nutrient dintr-o porție contribuie la dieta ta zilnică. De ex. 2000 de calorii sunt necesare unei persoane zilnic.