HomeRetete culinare ce contin eticheta 'unt'

Arhive etichetă: unt

Ciocolată de casă

Tot timpul m-am întrebat: există vreo obtiune eco a celebrei ciocolate de casă. Răspunsul este da, dar să găsiţi si folosiţi lapte praf şi cacao bio. Această reţetă ciocolată de casă nu ia mult timp, însă vă trebuie viteză în executarea ei.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Tarte cu fructe

Tartele cu fructe sunt un desert delicios şi în acelaşi timp reprezintă şi o sursă bună de energie, un prilej de a folosi fructele în combinaţie cu crema de vanilie.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Tort Joffre

Tortul Joffre nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl puteţi prepara cu orice ocazie, folosind câteva ingrediente de bază.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Prăjitură negresă

Prăjitura negresă este una din cele mai cunoscute prăjituri servite în familie. Dacă vă place ciocolata cu siguranta vă va plăcea si aceasta prăjitură negresă.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Cornuleţe cu unt

Cornuleţele cu unt reprezintă o variantă mai dietetica in faţa cornuleţelor cu untură. Sunt gustoase şi puteţi pune în interiorul lor rahat, papaya deshidratată, nucă.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Saleuri cu drojdie

Saleurile denumite şi sărăţele sunt foarte gustoase şi se fac uşor. Saleurile de casă pot fi cu susan, chimen sau chiar mac pe deasupra. Deasemenea puteti rade pe deasupra lor puţin caşcaval sau brânză sărată.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Tort Alexia

Tortul Alexia este tortul preferat al copiilor, având in compoziţie multe lactate gen lapte, smântână, ouă. Pentru reţeta asta aveţi nevoie şi de pişcoturile de şampanie, reţetă pe care o găsiţi tot pe site.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Savarine

Daca aveti forme de savarine puteţi urma această reţetă pentru savarine. Savarina e un desert simplu, uşor de preparat, apreciată de toată lumea.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Crochete din peşte

Peştele se poate prepara sub diferite forme. Studiile arată că un consum regulat de peşte fortifică vasele de sânge şi stimulează sistemul imunitar. De aceea recomand această reţetă de crochete de peşte.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Fursecuri ineluşe cu nucă

Când doriţi să vă pregătiţi din timp pentru un eveniment cu o reţetă specială, puteţi face aceste fursecuri care rezistă şi o săptămână. Fursecurile ineluşe cu nucă sunt uşor de preparat şi ca timp nu ia mai mult de o oră.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu