HomeRetete culinare ce contin eticheta 'şalău'

Arhive etichetă: şalău

Peşte prăjit

Dacă aveţi peşte proaspăt, o variantă este să îl prăjiţi. Pentru peşte prăjit şi nu numai, este bine să folosiţi un ulei rezistent la temperaturi înalte. Cea mai bună soluţie este uleiul de palmier care este stabil până la 230 grade faţă de cel de floarea soarelui stabil până la 160 grade si cel de masline pana la 180 grade. Uleiul de palmier il gasiti la orice hipermarket care se respecta.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Rasol de peşte

Rasolul de peşte se face din mai multe legume şi dintr-un peşte cu carne albă, gen şalău sau păstrăv sau alt tip de peşte cu carne albă. Peştele cu carne albă conţine foarte puţină grăsime, calorii si colesterol, însă are minerale si vitamine benefice organismului nostru, de aceea recomand această reţetă dietetică de rasol de peşte.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Saramură de peşte

Saramura de peşte este o specialitate ce este uşor de preparat şi se face într-un timp relativ scurt. Peştele proaspăt nu trebuie să lipsească din meniu, cel puţin o dată pe săptămână, fiindca mai ales peştele mai gras gen crap, somon, etc conţin grasimi nesaturate, ce se numesc acizi graşi nesaturaţi omega 3.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă cu perişoare din peşte

Această reţetă de ciorbă cu perişoare de peşte se face uşor, iar ca ingrediente principale aveţi peşte, borş, ouă, păstârnac, pătrunjel, ţelină rădăcină, ceapă, ardei, roşie, leuştean.

Etichete , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu