Muşchi afumat

muşchi afumat
Complexitate: redusă
Timp preparare: 5h
Ustensile: sfoară, oală, afumătoare
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta muşchi afumat

  • 2 bucăţi muşchi de porc (lungi de ~25 cm),
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru
  • vin alb 1 pahar sau zeamă de varză murată
  • boia de ardei dulce
Muşchi afumat, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare muşchi afumat

  1. Se leaga muschii strans cu sfoara.
  2. Se fierb putin in apa cu sare, vin, piper boabe, foi de dafin, cimbru.
  3. Daca se fierbe in zeama de varza se pune sare putina sau deloc.
  4. Se da cu boia dulce si sare dupa ce e scos din apa si se baga la afumat 5-6 ore.

Recomandări pentru reţeta muşchi afumat

Taguri: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *