HomeReţete culinare de CrăciunLebăr de casă

Lebăr de casă

lebăr de casă
Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 30min, aşteptare 1 zi
Ustensile: maşină de tocat carne, oală, tifon, 2 platouri de lemn
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 3.3/5 (7 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta lebăr de casă

  • 1kg ficat
  • 250g slănină
  • 1-2 spline de porc
  • sare, piper, foi de dafin
  • maţe de porc groase (spălate şi curăţate foarte bine, se pun în oţet cu ceapă)
Lebăr de casă , 3.3 out of 5 based on 7 ratings Bookmark and Share

Preparare lebăr de casă

  1. Se spala toate ingredientele si se fierb cu foi de dafin.
  2. Se dau de 2 ori prin masina de tocat.
  3. O bucatica din slanina se toaca cuburi mici.
  4. Se sareaza si pipareaza dupa gust (cine doreste poate adauga si 1-2 oua).
  5. Se pune compozitia in mate si se fierb 10 minute.
  6. Se baga si in tifon inainte de a le pune la fiert.
  7. Se pune la presat intre 2 platouri de lemn.

Recomandări pentru reţeta lebăr de casă

Taguri: , , , , , , ,

Un răspuns la Lebăr de casă

  1. alina spune:

    e super delicios! asa il face si bunica mea, o reteta sanatoasa fara delikat si alte minuni ale sec21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *