HomeReţete culinare de CrăciunCârnaţi de casă

Cârnaţi de casă

cârnaţi de casă
Complexitate: medie
Timp preparare: 1h, aşteptare 2 zile
Ustensile: maşină de tocat carne, pâlnie de cârnaţi
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta cârnaţi de casă

  • 1kg carne de porc mai grasă
  • 1/2 kg carne vită
  • 1 căpătână usturoi
  • ardei iute roşu uscat şi mărunţit
  • cimbru
  • 2-3 metri maţe de porc spălate bine şi curăţate cu dosul cuţitului
Cârnaţi de casă, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare cârnaţi de casă

  1. Se toaca carnea prin masina de tocat.
  2. Se curata usturoiul si se piseaza.
  3. Se amesteca carnea cu sare, ardei, usturoi si cimbru dupa gust.
  4. Se adauga cateva linguri de apa si se framanta foarte bine.
  5. Se umplu matele cu palnia de carnati.
  6. Se dau afara la frig 2 zile sa se usuce.
  7. Se consuma fripti la cuptor sau pe gratar.

Recomandări pentru reţeta cârnaţi de casă

Taguri: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *