HomePaste şi pizzaPaste cu legumeMacaroane cu conopidă

Macaroane cu conopidă

Complexitate: redusa
Timp preparare: 40min
Ustensile: oală pentru fiert macaroanele, strecurătoare inox, vas termorezistent, răzătoare pentru caşcaval
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta macaroane cu conopidă

  • 1/4kg macaroane sau spaghete
  • 150g caşcaval ras
  • 1 conopidă
  • 100g unt
  • pesmet
  • sare
Macaroane cu conopidă, 5.0 out of 5 based on 2 ratings Bookmark and Share

Preparare macaroane cu conopidă

  1. Se desface conopida in buchetele si se fierbe.
  2. Se fierb macaroanele in apa cu putina sare, apoi se strecoara si se amesteca cu putin unt si cascaval ras.
  3. Intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet se aseaza un strat de macaroane, apoi conopida peste care se pun bucatele de unt si cascaval ras.
  4. Se acopera cu un strat de macaroane peste care se pune unt si cascaval ras.
  5. Se dau la cuptor pentru 20 minute.

Recomandări pentru reţeta macaroane cu conopidă

Taguri: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *