HomePaste şi pizzaPaste cu legume

Paste cu legume

Tăiţei/Paste de casă

Tăiţeii de casă se pot folosi atât la supe sau ciorbe cât şi în combinaţie cu lapte sau nucă. Deasemenea ei se mai pot folosi ca şi paste pentru prepararea diferitelor paste italieneşti.

Etichete , , Lasă un comentariu

Colţunaşi cu spanac

Dacă vă place spanacul puteţi încerca această reţetă culinară de colţunaşi cu spanac. Colţunaşii cu spanac au ca ingrediente principale spanacul, caşcavalul, oul, sosul de roşii, untul şi făina.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Macaroane cu conopidă

Această reţetă de paste cu conopidă este una din reţetele mele preferate. Conopida conţine vitamine şi face parte din familia verzei. Printre vitaminele şi mineralele din conopidă amintesc potasiu, calciu, fier, magneziu, C, B1, B2, B6.

Etichete , , , , Lasă un comentariu