HomePanificaţie şi patiserieCornuleţele bunicii

Cornuleţele bunicii

Complexitate: medie
Timp preparare: 3h
Ustensile: bol, tel, lingură, planşetă lemn, sucitor, cuţit, tavă pentru copt
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta cornuleţele bunicii

  • 1 pahar de untură
  • 1 pahar de smântână
  • 3-4 linguri zahăr
  • 2 pachete zahăr vanilat
  • făină cât cuprinde
  • rahat
  • zahăr pudră
Cornuleţele bunicii, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare cornuleţele bunicii

  1. Se freaca untura cu zaharul si zaharul vanilat.
  2. Se adauga smantana, se amesteca bine si apoi se adauga faina pana se obtine un aluat tare.
  3. Se baga la frigider 2-3 ore dupa care se fac cornuletele.
  4. Se intinde o foaie mare, se taie rotunduri cu o farfurie potrivita.
  5. Fiecare rotund se taie in 8 felii, se pune pe fiecare felie bucatele de rahat si se ruleaza.
  6. Se coc in cuptorul incins 15-20 minute.
  7. Cornulete se pudreaza calde cu zahar pudra.

Recomandări pentru reţeta cornuleţele bunicii

Taguri: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *