HomePanificaţie şi patiserieBiscuiţi de casă „Bunicuţa”

Biscuiţi de casă „Bunicuţa”

biscuiţi de casă „bunicuţa”
Complexitate: medie
Timp preparare: 50min
Ustensile: bol, lingura, cuţit, tavă, hârtie de copt
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta biscuiţi de casă „bunicuţa”

  • 3 ouă
  • 200g unt
  • 3 linguri smântână
  • 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu stins cu lămâie
  • 2 pachete zahăr vanilat (cu vanilie naturală)
  • 150g zahăr brun
  • 1 praf sare
  • 1/2kg făină
Biscuiţi de casă "Bunicuţa", 5.0 out of 5 based on 2 ratings Bookmark and Share

Preparare biscuiţi de casă „bunicuţa”

  1. Se sparg ouale si se freaca cu untul, zaharul, sare, zahar vanilat si smântâna.
  2. Se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
  3. Se incorporeaza faina pana devine o coca vartoasa.
  4. Se framanta bine si se intinde o foaie groasa de 6-7 mm.
  5. Se taie biscuitii cu paharul sau patrate cu cutitul.
  6. Se aseaza in tava unsa putin cu ulei.
  7. Se baga tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute.
  8. Se pot orna cu ciocolata topita sau se dau prin zahar pudra.

Recomandări pentru reţeta biscuiţi de casă „bunicuţa”

Taguri: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *