HomeRetete culinare ce contin eticheta 'ouă ecologice'

Arhive etichetă: ouă ecologice

Tarte cu fructe

Tartele cu fructe sunt un desert delicios şi în acelaşi timp reprezintă şi o sursă bună de energie, un prilej de a folosi fructele în combinaţie cu crema de vanilie.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Pişcoturi de şampanie

Pişcoturile de şampanie se pot servi ca atare sau se pot folosi la prepararea altor prăjituri. Se găsesc şi în comerţ, dar nimic nu se compară cu ce este făcut în bucătăria proprie, folosind cele mai bune ingrediente.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Blat pentru tort tiramisu

Un blat foarte bun pentru un tort tiramisu, făcut in proportie de 100% din ingrediente naturale. Desert recomandat atat celor mici cât şi celor mari.

Etichete , , , Un comentariu

Cornuleţe cu unt

Cornuleţele cu unt reprezintă o variantă mai dietetica in faţa cornuleţelor cu untură. Sunt gustoase şi puteţi pune în interiorul lor rahat, papaya deshidratată, nucă.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Biscuiţi de casă „Bunicuţa”

Biscuiţii de casă „Bunicuţa” sunt o alternativa sănătoasă pentru copii şi adulţi la biscuiţii, asta datorită faptului că se foloseste unt şi smântână la biscuiţii „Bunicuţa” pe cand la cei din comert conţin margarină plus alte substanţe, nocive pentru organismul nostru.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Biscuiţi de casă cu iaurt

Biscuiti gustosi pentru cei mici si cei mari. Aceşti biscuiţi sunt şi dietetici pentru că nu conţin decât foarte puţin zahăr şi au iaurt în compoziţie.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Saleuri cu drojdie

Saleurile denumite şi sărăţele sunt foarte gustoase şi se fac uşor. Saleurile de casă pot fi cu susan, chimen sau chiar mac pe deasupra. Deasemenea puteti rade pe deasupra lor puţin caşcaval sau brânză sărată.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Tort Alexia

Tortul Alexia este tortul preferat al copiilor, având in compoziţie multe lactate gen lapte, smântână, ouă. Pentru reţeta asta aveţi nevoie şi de pişcoturile de şampanie, reţetă pe care o găsiţi tot pe site.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Tort cu fructe şi frişcă

Acest desert este preferatul copiilor. În compozitia reţetei tortului cu fructe şi frişcă intră diverse fructe şi lactate, aşa încat pe langă faptul ca e delicios, este şi un desert sănătos.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu