HomeRetete culinare ce contin eticheta 'nucă'

Arhive etichetă: nucă

Prăjitură cu nucă de cocos şi banane

Prăjitura cu nucă de cocos şi banane are o textura interesantă şi este foarte gustoasă, având în compoziţie diverse ingrediente ca ouă, cocos, lapte, banane şi ciocolată.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Ardei umpluţi cu nucă

În afară de ardei umpluţi cu carne (tocată) există şi varianta vegetariană a lor şi anume ardei umpluţi cu nucă, nuca care împreună cu restul de legume îmbogăţeste paleta de vitamine si minerale. Încercaţi această reţetă de ardei umpluţi şi nu veţi regreta!

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură japoneză

La această reţetă principalul ingredient este nuca. Nuca conţine potasiu, fosfor, magneziu, calciu, zinc, seleniu si fier. Deasemenea nuca mai contine si acizi grasi omega 3, iar consumul regulat de nucă poate scădea nivelul colesterolului in sânge.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Batoane cu nucă

Această reţetă batoane cu nucă se poate face cu orice ocazie, dar mai ales la Crăciun.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Blat de tort cu nucă

Această reţetă de blat de tort cu nucă o am de la o fostă colegă de servici.

Etichete , , Lasă un comentariu

Prăjitură cu cremă de ciocolată

După cum îi spune si titlul acestei reţete, această prăjitura cu cremă de ciocolată are ca ingredient principal ciocolata. Dar pe langă ciocolată mai sunt şi alte ingrediente ca ouă, ulei, făină şi nucă.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură cu nucă şi nes

Această reţetă prăjitură cu nucă şi nes o am de la o prietenă din Târgovişte şi merită să fie făcută cu diverse ocazii. Prăjitura cu nucă şi nes conţine următoarele ingrediente principale ca ouă, unt, făină, nes, nucă, zahăr.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură americană

Prăjitura americană are în compoziţie mai multe ingrediente ca ciocolată, unt, ouă, nucă, făină, zahăr.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură cranţ

Această reţetă o am de la o fosta colega de servici şi m-am gândit să o transmit altor persoane: prăjitură cranţ. Reţeta culinara prăjitura cranţ contine ca şi ingrediente ouă, făină, zahăr, lapte, unt şi nucă.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură cu nucă şi smântână

Când e o sărbătoare am grijă să nu îmi lipsească această prăjitură din meniu: prăjitură cu nucă şi smântână. Ingredientele principale pentru reţeta culinară prăjitură cu nucă şi smântână sunt ouă, lapte, făină, zahăr, smântână, amoniac, nucă.

Etichete , , , , Lasă un comentariu
  • 1
  • 2