HomeRetete culinare ce contin eticheta 'mere'

Arhive etichetă: mere

Tort de mere

Prima data am auzit aceasta reteta cand eram in maternitate cu fiul meu Eduard, acum aproape 27 de ani. Tortul de mere este foarte gustos şi marul este un fruct cu multiple beneficii asupra organismului: da un somn liniştit, reglează sistemul digestiv, creşte capacitatea de concentrare şi elimină din stres.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Budincă de orez cu mere

Această reţetă culinară de budică de orez cu mere are ca ingrediente pricipale lapte, orez, zahăr, unt şi mere. Timpul de realizare a ei este de aproximativ 45 minute.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Tartă cu mere şi peltea de gutui

Tarta cu mere este o reţetă uşor de realizat si nu ia mai mult de 50min minute.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Ridichi de iarnă cu maioneză

În sezonul rece puteţi prepara această reţetă de ridichi de iarnă cu maioneză, în care folosiţi ridichi, ouă, lămâie, mere, morcovi şi ţelină.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Cuburi cu mere şi nucă

Căutând prin caietul de reţete am găsit o reţetă interesantă, scrisa de surioara mea Nina, care făcea dulciuri deosebite: cuburi cu mere şi nucă. Reţeta culinară cuburi cu mere şi nucă are ca ingrediente mere, ouă, făină, cacao, bicarbonat, zahăr, nucă, unt.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură delicioasă

Foile prăjiturii pentru prima dată le-am facut cu sora mea Nina, care numai este printre noi. În amintirea ei am numit foile cu numele ei , adica foi Nina. Încercaţi-le! Sunt delicioase.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură cu vişine şi mere

În plin sezon al fructelor se poate pregăti o prăjitură cu vişine şi mere, gustoasă şi sănătoasă, pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Se face simplu şi nu ia mai mult de 45 minute.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu