HomeMâncăruri cu peşteRasol de peşte

Rasol de peşte

Complexitate: redusa
Timp preparare: 40min
Ustensile: oală, platou
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta rasol de peşte

  • 1kg peşte (şalău sau păstrăv)
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • 1 păstârnac
  • 2-3 cartofi
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • pătrunjel
  • sos de hrean
Bookmark and Share

Preparare rasol de peşte

  1. Peştele se curata si se spala.
  2. Legumele se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare.
  3. Cand sunt gata legumele se pune pestele deasupra lor (sau legumele se pot scoate din zeama, inainte de a pune pestele) si se mai lasa 10-15min.
  4. Se scoate pe platou, se pune patrunjel tocat, se stropeste cu lamaie.
  5. Se serveste cu legumele fierte si sos de hrean sau mujdei de usturoi.

Recomandări pentru reţeta rasol de peşte

Taguri: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *