HomeMâncăruri cu peştePeşte cu ciuperci

Peşte cu ciuperci

Complexitate: medie
Timp preparare: 50min
Ustensile: tigaie pentru călit ciupercile, vas termorezistent
Porţii: 3 persoane
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta peşte cu ciuperci

  • 1kg peşte (şalău sau păstrăv sau alt peşte cu carnea albă)
  • 500g ciuperci călite
  • 1 ceapă
  • verdeaţă
  • sare şi piper
  • 1 lămâie
  • 2 pahare vin alb
  • 2-3 roşii
  • ulei 3-4 linguri
Bookmark and Share

Preparare peşte cu ciuperci

  1. Se curata si se spala pestele (salau sau pastrav); se sărează peştele şi se lasă câteva ore pentru a intra sarea în el.
  2. Se aseaza intr-un vas termorezistent pestele sarat si piparat.
  3. Peste peşte se pun ciupercile calite in ulei, ceapa, rosiile taiate rondele, lămâia taiata rondele.
  4. Se toarna vinul si se baga la cuptor la 180 grade timp de 45 minute.
  5. Se serveste cu verdeata deasupra: patrunjel sau marar.

Recomandări pentru reţeta peşte cu ciuperci

Taguri: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *