HomeMâncăruri cu peşte

Mâncăruri cu peşte

Peşte prăjit

Dacă aveţi peşte proaspăt, o variantă este să îl prăjiţi. Pentru peşte prăjit şi nu numai, este bine să folosiţi un ulei rezistent la temperaturi înalte. Cea mai bună soluţie este uleiul de palmier care este stabil până la 230 grade faţă de cel de floarea soarelui stabil până la 160 grade si cel de masline pana la 180 grade. Uleiul de palmier il gasiti la orice hipermarket care se respecta.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Rasol de peşte

Rasolul de peşte se face din mai multe legume şi dintr-un peşte cu carne albă, gen şalău sau păstrăv sau alt tip de peşte cu carne albă. Peştele cu carne albă conţine foarte puţină grăsime, calorii si colesterol, însă are minerale si vitamine benefice organismului nostru, de aceea recomand această reţetă dietetică de rasol de peşte.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Saramură de peşte

Saramura de peşte este o specialitate ce este uşor de preparat şi se face într-un timp relativ scurt. Peştele proaspăt nu trebuie să lipsească din meniu, cel puţin o dată pe săptămână, fiindca mai ales peştele mai gras gen crap, somon, etc conţin grasimi nesaturate, ce se numesc acizi graşi nesaturaţi omega 3.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Crochete din peşte

Peştele se poate prepara sub diferite forme. Studiile arată că un consum regulat de peşte fortifică vasele de sânge şi stimulează sistemul imunitar. De aceea recomand această reţetă de crochete de peşte.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Peşte cu ciuperci

Această este o reţetă simplă cu peşte. Pe lângă peste mai sunt şi ciupercile, bogate în proteine. Reţeta culinară peşte cu ciuperci este uşor de preparat.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Păstrăv la tavă

Pentru o cină romantică puteţi pregăti o reţetă pe bază de peşte si anume păstrăv la tavă. Este un peşte slab, cu carne albă sau usor rozalie.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu