HomeMâncăruri cu legumeDovlecei cu caşcaval

Dovlecei cu caşcaval

Complexitate: redusa
Timp preparare:
Ustensile:
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta dovlecei cu caşcaval

  • 1 kg dovlecei
  • 1 kg roşii
  • 4 gogoşari sau ardei graşi
  • 1 praf de sare
  • 2-3 linguri ulei
  • 150g caşcaval ras
Bookmark and Share

Preparare dovlecei cu caşcaval

Preparare
  1. Rosiile se oparesc , se curata de coaja si se taie rondele.
  2. Dovleceii se curata si se taie rondel de 1 cm grosime.
  3. Gogosarii se curata de cotor si se taie fideluta.
  4. Intr-o tava se aseaza legumele in straturi: rosii, dovlecei, ardei si iar rosii.
  5. Se stropesc cu ulei si se pune un strat de cascaval ras.
  6. Se baga tava la cuptor pentru 30 minute

Recomandări pentru reţeta dovlecei cu caşcaval

Taguri: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *