HomeMâncăruri cu legumeCartofi umpluţi cu brânză de vaci

Cartofi umpluţi cu brânză de vaci

Complexitate: redusa
Timp preparare: 50min
Ustensile: cuţit, oală pentru fiert, lingură, vas termorezistent de pus în cuptor
Porţii: 3 persoane
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta cartofi umpluţi cu brânză de vaci

  • 500g cartofi
  • 250g brânză de vaci
  • 1 felie pâine albă fără coajă, înmuiată în lapte şi stoarsă bine
  • 30g unt
  • 1 ou
  • mărar
Cartofi umpluţi cu brânză de vaci, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare cartofi umpluţi cu brânză de vaci

  1. Se aleg cartofi mari.
  2. Se curata si se fierb 5 minute.
  3. Se golesc cartofii de miez.
  4. Se freaca branza cu oul batut, cu felia de paine, cu mararul si se pune sare dupa gust.
  5. Se umplu cartofii cu branza, se aseaza intr-o cratita, se toarna peste ei putina zeama in care au fiert.
  6. Se presara cu cubulete de unt si se introduc la cuptor sa se rumeneasca.

Recomandări pentru reţeta cartofi umpluţi cu brânză de vaci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *