HomeRetete culinare ce contin eticheta 'lămâie'

Arhive etichetă: lămâie

Pişcoturi de şampanie

Pişcoturile de şampanie se pot servi ca atare sau se pot folosi la prepararea altor prăjituri. Se găsesc şi în comerţ, dar nimic nu se compară cu ce este făcut în bucătăria proprie, folosind cele mai bune ingrediente.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Peşte prăjit

Dacă aveţi peşte proaspăt, o variantă este să îl prăjiţi. Pentru peşte prăjit şi nu numai, este bine să folosiţi un ulei rezistent la temperaturi înalte. Cea mai bună soluţie este uleiul de palmier care este stabil până la 230 grade faţă de cel de floarea soarelui stabil până la 160 grade si cel de masline pana la 180 grade. Uleiul de palmier il gasiti la orice hipermarket care se respecta.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Saramură de peşte

Saramura de peşte este o specialitate ce este uşor de preparat şi se face într-un timp relativ scurt. Peştele proaspăt nu trebuie să lipsească din meniu, cel puţin o dată pe săptămână, fiindca mai ales peştele mai gras gen crap, somon, etc conţin grasimi nesaturate, ce se numesc acizi graşi nesaturaţi omega 3.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Punci de whisky

Ingredientul principal al acestei reţete, Whisky (in Engleza vorbita in Scotia) sau whiskey (in Engleza vorbita in Irlanda sau America) este o băutură alcoolică distilată, făcută din cereale fermentate.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Cocktail de şampanie

Pentru această băutură cocktail de şampanie nu aveti nevoie decât de trei ingrediente principale: cafea, vermut şi şampanie de cea mai bună calitate.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Prăjitura ,,Alb şi Negru”

Prăjitura „Alb şi negru” este o prăjitură cu un aspect deosebit şi foarte gustoasă.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Peşte cu ciuperci

Această este o reţetă simplă cu peşte. Pe lângă peste mai sunt şi ciupercile, bogate în proteine. Reţeta culinară peşte cu ciuperci este uşor de preparat.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Ridichi de iarnă cu maioneză

În sezonul rece puteţi prepara această reţetă de ridichi de iarnă cu maioneză, în care folosiţi ridichi, ouă, lămâie, mere, morcovi şi ţelină.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Cozonaci

Cozonacii se fac în special de Sfintele Paşti, împreună cu ouăle roşii şi pasca. Această reţetâ vă asigură nişte cozonaci pufoşi şi aspectuoşi.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu
  • 1
  • 2