HomeFripturiFrigărui asortate la grătar

Frigărui asortate la grătar

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h
Ustensile: cuţit, beţe de frigărui, grătar/grill, platou
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta frigărui asortate la grătar

  • 1/2kg ceafă de porc
  • 1/2kg fleici de porc
  • 1kg pulpe de pui
  • 1/4kg ficat de pui
  • 1/2kg piept de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ciuperci
  • ardei
  • roşii
  • ceapă
  • şuncă afumată
Frigărui asortate la grătar, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare frigărui asortate la grătar

  1. Se taie ceafa de porc felii, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
  2. Se curata pulpele, se spala, se scrijeleaza din loc in loc cu cutitul, se pune sare, piper si cimbru dupa gust.
  3. Fleicile de porc trebuie sa fie groase de 1-2 cm, se condimenteaza si ele
  4. Pieptul se taie in cuburi pentru a putea face frigarui din el.
  5. Se pune pe betele de frigarui bucati de piept, ciuperci, rosii, bucati de sunca, bucati de ardei, bucati de ceapa, alternand intre ele.
  6. Se frig pe un gratar cu jar sau pe aragaz, pe grill.
  7. Se servesc calde pe un platou unde se aseaza toate.
  8. Se pot servi cu mujdei de usturoi sau murături.

Recomandări pentru reţeta frigărui asortate la grătar

Taguri: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *