HomeRetete culinare ce contin eticheta 'faină'

Arhive etichetă: faină

Prăjitură cu bostan

Toamna când pieţele sunt pline de bostani, mai portocalii, mai galbeni, mai mici sau mai mari, alegeţi un bostan potrivit (vă trebuie cam 600g de bostan pentru această prăjitură) şi folosiţi-l la prepararea acestei prăjituri de bostan.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură negresă

Prăjitura negresă este una din cele mai cunoscute prăjituri servite în familie. Dacă vă place ciocolata cu siguranta vă va plăcea si aceasta prăjitură negresă.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Blat pentru tort tiramisu

Un blat foarte bun pentru un tort tiramisu, făcut in proportie de 100% din ingrediente naturale. Desert recomandat atat celor mici cât şi celor mari.

Etichete , , , Un comentariu

Cornuleţe cu untură

Reţeta de cornuleţe de la mama mea. Pentru a obţine cornuleţe cât mai fragede secretul este să folosiţi untura de porc. Însă şi cornuleţele pe bază de unt sunt foarte bune. Eu în loc de rahat (nu am găsit rahat de calitate), am folosit papaya în formă deshidratată, care arată similar cu rahatul, are diverse culori şi gustul e mai bun, fiiindca e fruct şi nu rahat.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Biscuiţi de casă „Bunicuţa”

Biscuiţii de casă „Bunicuţa” sunt o alternativa sănătoasă pentru copii şi adulţi la biscuiţii, asta datorită faptului că se foloseste unt şi smântână la biscuiţii „Bunicuţa” pe cand la cei din comert conţin margarină plus alte substanţe, nocive pentru organismul nostru.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Biscuiţi de casă cu iaurt

Biscuiti gustosi pentru cei mici si cei mari. Aceşti biscuiţi sunt şi dietetici pentru că nu conţin decât foarte puţin zahăr şi au iaurt în compoziţie.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Saleuri cu drojdie

Saleurile denumite şi sărăţele sunt foarte gustoase şi se fac uşor. Saleurile de casă pot fi cu susan, chimen sau chiar mac pe deasupra. Deasemenea puteti rade pe deasupra lor puţin caşcaval sau brânză sărată.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Tort Alexia

Tortul Alexia este tortul preferat al copiilor, având in compoziţie multe lactate gen lapte, smântână, ouă. Pentru reţeta asta aveţi nevoie şi de pişcoturile de şampanie, reţetă pe care o găsiţi tot pe site.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Savarine

Daca aveti forme de savarine puteţi urma această reţetă pentru savarine. Savarina e un desert simplu, uşor de preparat, apreciată de toată lumea.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Crochete din peşte

Peştele se poate prepara sub diferite forme. Studiile arată că un consum regulat de peşte fortifică vasele de sânge şi stimulează sistemul imunitar. De aceea recomand această reţetă de crochete de peşte.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu