HomeDulciuriTorturiBlat pentru tort tiramisu

Blat pentru tort tiramisu

blat pentru tort tiramisu
Complexitate: redusa
Timp preparare: 35min
Ustensile: mixer, tavă, hârtie de copt
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta blat pentru tort tiramisu

  • 6 ouă
  • 8 linguri de zahăr brun
  • 10 linguri făină
  • 6 linguri apă fierbinte
  • seminţele de la jumătate de baton de vanilie sau 1 plic zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt sau 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 praf sare
  • vezi reţeta de tiramisu folosind acest blat Tiramisu
Blat pentru tort tiramisu, 3.0 out of 5 based on 2 ratings Bookmark and Share

Preparare blat pentru tort tiramisu

  1. Se separa galbenusurile de albusuri.
  2. Se bat galbenusurile cu zaharul pana devin spuma.
  3. Se adauga apa calda, apoi faina cu 1 lingurita bicarbonat de sodiu.
  4. Se bat albusurile spuma cu semintele de vanilie (sau zaharul vanilat) si sare.
  5. Se incorporeaza spuma de albus cu o lingura in compozitia de galbenusuri.
  6. Se ia hartia pentru copt, se face mototol si se tine sub robinet pana se umezeste bine. Facem asta pentru a putea aranja hartia cu usurinta in tava si a evita sa faca cute mai ales la colturi
  7. Se aranjeaza tava in hartie si se unge hartia cu unt sau cu ulei.
  8. Se toarna compozitia de blat in tava si se intinde cat mai uniform.
  9. Se coace 15-20 minute la 180 grade.
  10. Se desprinde usor de pe hartie blatul si se taie in cate bucati se doreste.
 

Recomandări pentru reţeta blat pentru tort tiramisu

Folosind acest blat puteţi prepara tortul tiramisu.

Taguri: , , ,

Un răspuns la Blat pentru tort tiramisu

  1. Betty spune:

    Azi voi pune pozele pentru blatul de tiramisu facut in casa PLUS reteta de tiramisu propriu- zisa. Ingredientele sunt in proportie de 100% naturale (majoritatea ingredientelor fiind bio, inclusiv faina alba folosita) si cei mici se pot bucura de aceasta minunata prajitura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *