HomeDulciuriTorturi

Torturi

Tort Joffre

Tortul Joffre nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl puteţi prepara cu orice ocazie, folosind câteva ingrediente de bază.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Blat pentru tort tiramisu

Un blat foarte bun pentru un tort tiramisu, făcut in proportie de 100% din ingrediente naturale. Desert recomandat atat celor mici cât şi celor mari.

Etichete , , , Un comentariu

Tort Alexia

Tortul Alexia este tortul preferat al copiilor, având in compoziţie multe lactate gen lapte, smântână, ouă. Pentru reţeta asta aveţi nevoie şi de pişcoturile de şampanie, reţetă pe care o găsiţi tot pe site.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Tort cu fructe şi frişcă

Acest desert este preferatul copiilor. În compozitia reţetei tortului cu fructe şi frişcă intră diverse fructe şi lactate, aşa încat pe langă faptul ca e delicios, este şi un desert sănătos.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Tort de mere

Prima data am auzit aceasta reteta cand eram in maternitate cu fiul meu Eduard, acum aproape 27 de ani. Tortul de mere este foarte gustos şi marul este un fruct cu multiple beneficii asupra organismului: da un somn liniştit, reglează sistemul digestiv, creşte capacitatea de concentrare şi elimină din stres.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Tort de portocale

Atunci când pregătiţi un tort pentru cei mici e bine ca el sa conţine şi fructe. Acest tort de portocale conţine citrice ca portocalele şi kiwi, foarte bogate in vitamina C.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Blat de tort cu nucă

Această reţetă de blat de tort cu nucă o am de la o fostă colegă de servici.

Etichete , , Lasă un comentariu

Tort şah

La început pare tortul şah pare o reţetă complicată, dar vă asigur că după ce faceţi acest tort îl veţi repeta destul de des. Ca ingrediente principale folosite la tortul şah sunt ouă, făină, zahăr, cacao.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu