HomeDulciuriPrăjituriPişcoturi de şampanie

Pişcoturi de şampanie

Complexitate: redusa
Timp preparare: 40min
Ustensile: mixer, lingură, cornet
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta pişcoturi de şampanie

  • 7 ouă
  • 250g zahăr brun
  • 250g făină
  • zeama de la o lămâie potrivită
  • 150g zahăr pudră
Pişcoturi de şampanie, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare pişcoturi de şampanie

  1. Se freaca galbenusurile cu zaharul până devin spumă.
  2. Se incorporeaza faina si zeama de lamaie.
  3. Se bat spuma albusurile si se incorporeaza cu o lingura in compozitia de galbenusuri.
  4. Cu un ajutorul unei pungi cu dui in vârf se formeaza piscoturi pe o tava, in prealabil unsa si tapetata cu faina.
  5. Se presara cu zahar pudra si se coc  5 minute la 250 grade dupa care la 150 grade inca 10 minute
  6. Peste piscoturile ferbinti se presara zahar pudra.

Recomandări pentru reţeta pişcoturi de şampanie

Taguri: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *