HomeDulciuriPrăjituri

Prăjituri

Cuib de viespi

Aceasta reteta ‘cuib de viespi’ isi are denumirea dupa modul cum sunt aranjate rulourile in tava. Reteta se foloseste de un aluat asemanator celui folosit la cozonac si reprezinta un delicios desert, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Lasă un comentariu

Tarte cu fructe

Tartele cu fructe sunt un desert delicios şi în acelaşi timp reprezintă şi o sursă bună de energie, un prilej de a folosi fructele în combinaţie cu crema de vanilie.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Prăjitură cu nucă de cocos şi banane

Prăjitura cu nucă de cocos şi banane are o textura interesantă şi este foarte gustoasă, având în compoziţie diverse ingrediente ca ouă, cocos, lapte, banane şi ciocolată.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Pişcoturi de şampanie

Pişcoturile de şampanie se pot servi ca atare sau se pot folosi la prepararea altor prăjituri. Se găsesc şi în comerţ, dar nimic nu se compară cu ce este făcut în bucătăria proprie, folosind cele mai bune ingrediente.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Prăjitură cu bostan

Toamna când pieţele sunt pline de bostani, mai portocalii, mai galbeni, mai mici sau mai mari, alegeţi un bostan potrivit (vă trebuie cam 600g de bostan pentru această prăjitură) şi folosiţi-l la prepararea acestei prăjituri de bostan.

Etichete , , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură negresă

Prăjitura negresă este una din cele mai cunoscute prăjituri servite în familie. Dacă vă place ciocolata cu siguranta vă va plăcea si aceasta prăjitură negresă.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Savarine

Daca aveti forme de savarine puteţi urma această reţetă pentru savarine. Savarina e un desert simplu, uşor de preparat, apreciată de toată lumea.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură japoneză

La această reţetă principalul ingredient este nuca. Nuca conţine potasiu, fosfor, magneziu, calciu, zinc, seleniu si fier. Deasemenea nuca mai contine si acizi grasi omega 3, iar consumul regulat de nucă poate scădea nivelul colesterolului in sânge.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Prăjitură din foi cu cremă de zahăr ars

Prajitura din foi cu cremă din zahăr ars este o prajitură fină.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Prăjitura ,,Alb şi Negru”

Prăjitura „Alb şi negru” este o prăjitură cu un aspect deosebit şi foarte gustoasă.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu