HomeDulciuriDulciuri diverse

Dulciuri diverse

Ciocolată de casă

Tot timpul m-am întrebat: există vreo obtiune eco a celebrei ciocolate de casă. Răspunsul este da, dar să găsiţi si folosiţi lapte praf şi cacao bio. Această reţetă ciocolată de casă nu ia mult timp, însă vă trebuie viteză în executarea ei.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Gogoşi de cartofi cu smântână

Reţeta de gogoşi de cartofi cu smântână are ca ingrediente principale făina, smântâna, cartofi, drojdie, ouă şi unt. Este relativ uşor de făcut.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Clătite cu dulceaţă

Reţeta de clătite este uşor de urmat şi realizat. Trebuie câteva ingrediente gen făină, lapte, ouă, ulei şi puţină îndemnare.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Gogoşi cu iaurt

Bune şi usor de preparat când aveţi musafiri neanunţaţi: gogoşi cu iaurt. Reţeta culinară gogoşi cu iaurt are ca ingrediente principale iaurt, ouă, făină, zahăr.

Etichete , , , Lasă un comentariu

Cuburi cu mere şi nucă

Căutând prin caietul de reţete am găsit o reţetă interesantă, scrisa de surioara mea Nina, care făcea dulciuri deosebite: cuburi cu mere şi nucă. Reţeta culinară cuburi cu mere şi nucă are ca ingrediente mere, ouă, făină, cacao, bicarbonat, zahăr, nucă, unt.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Bulgări cu cremă

Bulgării de cremă reprezintă un desert nimerit pentru cei mici în special, mai ales ca au în compoziţie o cantitate importantă de nucă, ce este bogată în nutrienţi, antioxidanţi şi vitamine. Sunt uşor de facut si gustul lor este super. Recomand aceasta reţetă tuturor.

Etichete , , , , Lasă un comentariu

Pliculeţe cu cremă de nucă

Daca doresti sa-ti incanti zilnic sotul cu ceva dulce, solutia o reprezinta pliculetele cu crema de nuca.

Etichete , , , , Lasă un comentariu