HomeConserveTocană pentru iarnă

Tocană pentru iarnă

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h
Ustensile: maşină de tocat, planşetă de lemn, cuţit
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta tocană pentru iarnă

  • 2kg ceapă
  • 1kg morcov
  • 1 păstârnac
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 1 ţelină mica
  • 1kg dovlecel
  • 3kg gogoşari
  • 5kg roşii se fac suc scăzut
  • 1/2kg orez
  • 750ml ulei
Tocană pentru iarnă, 5.0 out of 5 based on 3 ratings Bookmark and Share

Preparare tocană pentru iarnă

  1. Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei.
  2. Se curata rădăcinoasele, se spala si se rad.
  3. Se adauga peste ceapa si se calesc bine.
  4. Se adauga gogosarii curatati si tocati la masina de tocat.
  5. Dupa 30 minute se adauga sucul de rosii scazut si orezul spalat.
  6. Se fierbe bine pana ce toate ingredientele sunt fierte.
  7. Se pune fierbinte in borcane de 400 g si se capseaza.
  8. Se pun borcanele in cuptorul incins.
  9. A doua zi se fierb in baie de apa 30 minute
  10. Se aseaza in camara si se consuma cand se doreste.

Recomandări pentru reţeta tocană pentru iarnă

Taguri: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *