HomeConserveArdei şi roşii conservaţi pentru ciorbe şi tocăniţe

Ardei şi roşii conservaţi pentru ciorbe şi tocăniţe

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 15min
Ustensile: planşetă de lemn, cuţit, borcane de sticlă, oală, vas mare/oală mare pentru fiert borcanele
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta ardei şi roşii conservaţi pentru ciorbe şi tocăniţe

  • 8kg roşii
  • 4-5kg gogoşari sau ardei graşi
  • 250g sare mare neiodată
Ardei şi roşii conservaţi pentru ciorbe şi tocăniţe, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare ardei şi roşii conservaţi pentru ciorbe şi tocăniţe

  1. Se spala rosiile si se toaca cuburi.
  2. Se curata ardeii, se spala si se toc marunt cu cutitul.
  3. Se pun rosiile cu ardeii, se adauga sarea si se amesteca.
  4. Se umplu borcane de 400g si se capseaza.
  5. Se fierb borcanele in baie de apa 30 de minute.
  6. Se pun in camara si se folosesc la ciorbe, tocanite sau alte mancaruri unde folosim rosii si ardei.
 

Recomandări pentru reţeta ardei şi roşii conservaţi pentru ciorbe şi tocăniţe

Se poate pune sare mai putina dar nu eliminati sarea pentru ca riscati sa va fermenteze borcanele. Dupa fierberea borcanelor verificati sa fie capacele bine prinse; trebuie sa fie trase in jos.

Taguri: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *