Supă de roşii

Complexitate: redusa
Timp preparare: 1h
Ustensile: cuţit, oală, linguriţă
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta supă de roşii

  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 1 păstârnac
  • 1 pătrunjel
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 1/2kg suc de roşii
  • 2 ouă
  • 8 linguri gris
  • 3-4 linguri ulei
Supă de roşii , 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare supă de roşii

  1. Toate legumele curatate, spalate, se taie in jumatate si se fierb in 3l apa.
  2. Se pune sare dupa gust.
  3. Cand legumele au fiert, se scot din supa.
  4. Pentru a face galustele amestacam grisul cu uleiul. Se adauga oule si se freaca bine cu lingura.
  5. Se pun galustele cu o lingurita in supa care clocoteste si se stropesc cu sucul de rosii in 3 rinduri.
  6. Se opreste focul cand sunt fierte si se pune un capac.
 

Recomandări pentru reţeta supă de roşii

Daca e perioada de post puteti folosi fidea sau taitei. Legumele se pot cali cu putin ulei si consuma drept garnitura.

Taguri: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *