Ciorbiţă de viţel

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 20min
Ustensile: cuţit, bol, oală, planşetă de lemn
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta ciorbiţă de viţel

  • 1/2kg carne viţel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 roşii
  • 1 ardei gras
  • sare
  • borş
  • pătrunjel şi/sau leuştean
Ciorbiţă de viţel, 5.0 out of 5 based on 2 ratings Bookmark and Share

Preparare ciorbiţă de viţel

  1. Carnea se spala; se taie cuburi mici si se opareste bine.
  2. Se fierbe carnea in 3 litri apa pana intra furculita usor in carne.
  3. Se curata, se spala legumele si se toaca cuburi mici.
  4. Se adauga peste carnea aproape fiarta cartofii, morcovul, ardeii si ceapa.
  5. Cand sunt fierte legumele se adauga si rosiile.
  6. Se acreste cu bors dupa gust si se sareaza tot dupa gust.
  7. Cand a fiert borsul se pun verdeturile tocate si se opreste focul.
  8. Cine doreste poate sa o dreaga cu un ou si 2 linguri smantana.

Recomandări pentru reţeta ciorbiţă de viţel

Taguri: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *