HomeBorşuri, supe şi ciorbeCiorbe şi supe cu carneCiorbă de pui cu tăiţei de casă

Ciorbă de pui cu tăiţei de casă

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 30 min
Ustensile: 1 oală, planşetă de lemn, cuţit
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta ciorbă de pui cu tăiţei de casă

  • 1 pui fără piept, preferabil pui de ţară
  • 1 ceapă
  • 1-2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 1 păstârnac mic
  • 1 felie ţelină
  • 1 ardei gras
  • 2-3 roşii
  • 1 litru borş
  • 1 legatură leuştean
  • 150g tăiţei de casă

 

Ciorbă de pui cu tăiţei de casă, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare ciorbă de pui cu tăiţei de casă

  1. Se taie puiul in portii se spala si se opareste bine.
  2. Se pune intr-o oala bucatile de pui cu 3 litri apa si se pun la fiert
  3. Se ia spuma daca se formeaza.
  4. Se curata legumele (fara rosii), se spala si se toaca toate marunt.
  5. Se adauga in oala dupa ce clocoteste apa.
  6. Rosiile se spala si se rad pe razatoare, se adauga putin mai tarziu decat celelalte legume.
  7. Cand carnea si zarzavatul e fiert se adauga borsul fiert dupa gust si se sareaza ciorba tot dupa gust.
  8. Se adauga taiteii de casa fierti.
  9. Se mai clocoteste putin ciorba si se opreste focul.
  10. Se pune leusteanul tocat si se poate servi.
 

Recomandări pentru reţeta ciorbă de pui cu tăiţei de casă

E bine ca taiteii sa fie facuti inainte sa se puna ciorba la foc. S-au pot fi facuti si uscati.

Taguri: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *