HomeBorşuri, supe şi ciorbeCiorbe şi supe cu carne

Ciorbe şi supe cu carne

Ciorbă de găină

O ciorba de găină este bine să o faci puţin mai acră, pentru că este destul de grasă de la carne.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu

Supă de găină

Supa de găină este destul de uşor de preparat, doar sa aveţi ingrediente de calitate ca de exemplu o găină de ţară sau mai bine zis carne de găină bio/eco.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă de pui cu tăiţei de casă

Mama m-a învătat să folosesc la ciorbe tăiţei de casă. La această reţetă de ciorbă de pui am folosit tăiţei de casă.

Etichete , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbă cu perişoare din peşte

Această reţetă de ciorbă cu perişoare de peşte se face uşor, iar ca ingrediente principale aveţi peşte, borş, ouă, păstârnac, pătrunjel, ţelină rădăcină, ceapă, ardei, roşie, leuştean.

Etichete , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Borş de perişoare

Pentru cei ce doresc să facă un borş gustos, recomand această reţetă culinară borş cu perişoare. Reţeta borş cu perişoare foloseşte ca ingrediente principale carne tocată, ouă, făină, morcov, păstârnac, ţelină, orez, roşii, leuştean.

Etichete , , , , , , , , , , , , Lasă un comentariu

Ciorbiţă de viţel

O ciorbă gustoasă este ciorbiţa de viţel ce are ca ingrediente principale morcovi, ceapă, cartofi, roşii, ardei gras, borş, pătrunjel. Se poate acri borşul şi cu aguridă sau zeamă de varză sau oţet de mere.

Etichete , , , , , , , , Lasă un comentariu