HomeBăuturiBăuturi alcooliceCăpşunată

Căpşunată

căpşunată
Complexitate: redusa
Timp preparare: 30min, aşteptare 2 săptămâni
Ustensile: damigeană, tifon
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta căpşunată

  • 2kg căpşune
  • 1kg zahăr
  • 1 litru alcool
  • 2 litru apă fiartă
Căpşunată, 3.7 out of 5 based on 3 ratings Bookmark and Share

Preparare căpşunată

  1. Se aleg capsunele si se spala foarte bine .
  2. Se pune zaharul cu capsune intr-o damigeana.
  3. Se amesteca foarte bine.
  4. Se pune alcoolul cu apa si se amesteca.
  5. Se lasa 2-3 saptamani si din cand in cand se amesteca.
  6. Se scurge si se strecoara.
  7. Se pune in sticle si se serveste cand se doreste.

Recomandări pentru reţeta căpşunată

Se poate servi cu câteva cuburi de gheaţă.

Taguri: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *