HomeBăuturiBăuturi alcooliceCaisată

Caisată

caisată
Complexitate: redusa
Timp preparare: 30min, aşteptare 4 zile
Ustensile: damigeană
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta caisată

  • 3kg caise
  • 1kg zahăr brun
  • 1 litru alcool
Caisată, 4.0 out of 5 based on 3 ratings Bookmark and Share

Preparare caisată

  1. Se spala caisele, se scot samburii, se strivesc si se pun intr-o damigeana cu zahar.
  2. Se lasa cateva zile sa se topeasca zaharul.
  3. Se stoarce siropul si se strecoara.
  4. Se pune alcoolul si se pune in sticle.

Recomandări pentru reţeta caisată

Se poate servi cu câteva cuburi de gheaţă.

Taguri: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *