HomeAperitiveAperitive cu legumeParjoale cu ciuperci la cuptor

Parjoale cu ciuperci la cuptor

Complexitate: redusa
Timp preparare: 1h
Ustensile: -
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta parjoale cu ciuperci la cuptor

Ingredient

500g ciuperci
2 cepe mari
3 linguri ulei
1 dovlecel
2-3 cartofi
2 oua
2-3 linguri faina
1 capatina usturoi 1 legatura marar
sare, piper,cimbru dupa gust

Parjoale cu ciuperci la cuptor, 4.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare parjoale cu ciuperci la cuptor

  1. Ciupercele se spala si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisor.
  2. Dovlecelul si cartofii se curata , se  rad marunt si se scurg foarte bine.
  3. Usturoiul se curata si se piseaza.
  4. Ciupercele calite se maruntesc cu blenderul.
  5. Se amesteca ciupercele cu dovlecelul si cartoful.
  6. Se adauga usturoiul,  sare, piper, marar, cimbrul, ouale si faina,
  7. Se amesteca compozitia foarte bine.
  8. Se pune hartie de copt pe tava si se aseaza pirjoalele.
  9. Se baga tava in cuptorul incins la 200grade.
  10. Se lasa tava 20-20 minute la 180grade.
 

Recomandări pentru reţeta parjoale cu ciuperci la cuptor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *