HomeAperitiveAperitive cu legumeDrob cu legume si ciuperci

Drob cu legume si ciuperci

Complexitate:
Timp preparare: 1ora
Ustensile: -
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 2.0/5 (3 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta drob cu legume si ciuperci

Ingrediente

500g ciuperci
2 morcovi
4-5 cartofi
1 dovlecel
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
2 cepe
sare,piper
150g cascaval
5oua
3 linguri faina si 2 linguri gris
2 linguri ulei

Drob cu legume si ciuperci, 2.0 out of 5 based on 3 ratings Bookmark and Share

Preparare drob cu legume si ciuperci

Preparare
  1. Toate legumele se curata si se spala.
  2. Ciupercile,ceapa,morcovul,dovlecelul se calesc in 2 linguri de ulei pana scade zeama lasata de ciuperci.
  3. 4 cartofii se fierb si se toaca cuburi.
  4. Dupa ce se racesc legumele se amesteca cu galbenusurile,faina,gris,piper,verdeturi,cascavalul ras si un cartof ras pe razatoarea mica(se stoarce bine).
  5. Se bat albusurile cu sare spuma si se adauga peste toata compozitia ametecand cu o lingura de lemn.
  6. Se tapeteaza 2 tavi mici cu hartie de copt.
  7. Se toarna compozita in tavi si se bag tavile in cuptorul incins la 200grade.
  8. Se coace 10minute la 200grade si 20 minute la 180grade.
  9. Se incearca inainte de a opri cuptorul cu o scobitoare(sa fie scobitoarea uscata cand se scoate din drob.
  10. Se scot din tavi droburile cand sunt gata.

Recomandări pentru reţeta drob cu legume si ciuperci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *