HomeAperitiveAperitive cu legumeCiuperci umplute

Ciuperci umplute

Complexitate: redusa
Timp preparare:
Ustensile:
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta ciuperci umplute

  • 1kg ciuperci mari
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • 100g caşcaval ras
Ciuperci umplute, 5.0 out of 5 based on 2 ratings Bookmark and Share

Preparare ciuperci umplute

Preparare
  1. Se aseaza ciupercile in tava de aragaz dupa ce au fost spalate si rupte cotoarele.
  2. Cotoarele se toc marunt, ceapa se toaca marunt iar morcovul se rade fin
  3. Toate acestea se calesc cu putin ulei.
  4. Dupa racire se adauga oul si smantna.
  5. Cu acest amestec se umple fiecare ciuperca peste care se adauga cascaval ras.
  6. Se baga tava la cuptorul incins 180 grade circa 30 de minunte pina ce ciupercele sunt bine facute.

Recomandări pentru reţeta ciuperci umplute

Taguri: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *