HomeAperitiveAperitive cu legume

Aperitive cu legume

Drob cu legume si ciuperci

Ingrediente 500g ciuperci 2 morcovi 4-5 cartofi 1 dovlecel 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 2 cepe sare,piper 150g cascaval 5oua 3 linguri faina si 2 linguri gris 2 linguri ulei

Lasă un comentariu

Parjoale cu ciuperci la cuptor

Ingredient 500g ciuperci 2 cepe mari 3 linguri ulei 1 dovlecel 2-3 cartofi 2 oua 2-3 linguri faina 1 capatina usturoi 1 legatura marar sare, piper,cimbru dupa gust

Lasă un comentariu

Fasole boabe făcăluită

Un aperitiv gustos şi sănătos, mai ales în sezonul rece când usturoiul ne ajută la întărirea sistemului imunitar împotriva răcelilor. Recomand această reţetă de fasole făcăluită din boabe de fasole uscată, mai ales ca fasolea are un aport proteic foarte mare, fiind un bun substituent al cărnii, pentru cei care sunt vegetarieni.

Etichete , Lasă un comentariu

Vinete cu smântână şi usturoi

Un alt tip de salată de vinete este această reţetă de vinete cu smântână şi usturoi.

Etichete , , Lasă un comentariu

Ruladă cu ciuperci

Un foarte bun aperitiv o reprezintă această ruladă cu ciuperci. Reţeta culinară ruladă cu ciuperci are ca şi ingrediente făină, drojdie, ciuperci, ceapă, morcov, ouă, piper.

Etichete , , , , , , , Lasă un comentariu

Piroşti cu varză

Când eram elevă la liceul din Tg Bujor, mătuşa mea de origine din Sibiu mă servea mereu cu piroşti cu varză. Reţeta culinară piroşti cu varză are ca ingrediente principale făină, ouă, smântână, unt, drojdie, lapte, varză murată şi ulei.

Etichete , , , , , Lasă un comentariu

Ciuperci umplute

La o cină puteţi servi aceste ciuperci umplute cu morcov, ceapă, smântână şi ou. Toate ciupercile se decorează frumos cu caşcaval ras.

Etichete , , , , Lasă un comentariu