HomeAperitiveAperitive cu lactateChec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval

Chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 30min.
Ustensile: cuţit, lingură, tel, bol, tăvi pentru copt
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

Ingredientele pentru reţeta chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval

  • 400g caşcaval
  • 1kg ciuperci
  • 6 ouă
  • 5 linguri făină
  • 2-3 linguri smântână
  • piper după gust
Chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval, 4.7 out of 5 based on 3 ratings Bookmark and Share

Preparare chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval

  1. Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare si putin suc de lamaie.
  2. Se taie in cuburi mici cascavalul si ciupercile.
  3. Se separa galbenusurile de albusuri.
  4. Galbenusurile se amesteca cu smantana si faina, piper, apoi se adauga ciupercile si cascavalul.
  5. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor.
  6. Se tapeteaza 2 tavi ena cu ulei si faina (daca aveti e bine de pus o foaie de placinta subtire in tava unsa).
  7. Se pune compozitia in mod egal in tavi.
  8. Se baga tavile in cuptorul incins pentru 40 minute la 180 grade.
  9. Se las sa se raceasca, se desprind cu un cutit pe margine si se scot checurile pe un fund de lemn
 

Recomandări pentru reţeta chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval

Cine doreste poate sa adauge si un piept de pui fiert si tocat marunt cu cutitul.

Taguri: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *