HomeAperitiveAperitive cu carneDrob din măruntaie

Drob din măruntaie

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 30min
Ustensile: oală, cuţit, lingură, tavă chec
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta drob din măruntaie

  • 1/2 kg ficat pasăre
  • 1/2 kg pipote cu inimi
  • 2 ouă fierte
  • 1 morcov fiert
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • ceapă verde 4 bucăţi
  • 1 legatură mărar
  • 1 legatură pătrunjel
  • sare şi piper
Drob din măruntaie, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare drob din măruntaie

  1. Se fierb ficatul, pipotele cu inimile si morcovul.
  2. Se fierb 2 oua si se curata.
  3. Se toaca ficatul si galbenusurile fierte cu masina de tocat.
  4. Pipotele, inimile, morcovul si albusurile fierte se toc in cuburi mici.
  5. Se amesteca totul si se adauga verdeata cu ceapa tocate marunt.
  6. Se incorporeaza ouale, faina si sarea cu piper dupa gust.
  7. Se amesteca bine si se pune intr-o tava de chec.
  8. Tava se unge si se tapeteaza cu faina sau se unge si se pune o foaie de placinta in ea.
  9. Se coace 45 minute la 180 grade.
  10. Se lasa sa se raceasca in tava dupa care se scoate usor drobul din tava.
 

Recomandări pentru reţeta drob din măruntaie

Se pot folosi si maruntaie de miel, porc, vita.

Taguri: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *