HomeAperitiveAperitive cu carneAperitiv cu pui

Aperitiv cu pui

Complexitate: medie
Timp preparare: 1h 20min
Ustensile: maşină de tocat, mixer/tel, tavă pentru chec, lingură
Porţii: -
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ingredientele pentru reţeta aperitiv cu pui

  • 2 piepti de pui(~800g)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei roşu şi unul galben
  • 40 măsline fără sâmburi
  • 3 linguri mazăre din conservă
  • 4 ouă
  • 100g făină
  • 100g şuncă de praga
  • 150g caşcaval
  • 1 lingură smântână
Aperitiv cu pui, 5.0 out of 5 based on 1 rating Bookmark and Share

Preparare aperitiv cu pui

  1. Se fierbe pieptul impreuna cu morcovul.
  2. Se da pieptul racit prin masina de tocat.
  3. Se taie morcovul, ardeii, maslinele, sunca si cascavalul cat mai marunt.
  4. Se amesteca totul (piept, morcov mazare, ardei, sunca, cascaval) cu galbenusurile, smantana si faina.
  5. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in amestecul rezultat.
  6. Se unge o tava de chec si se tapeteaza cu faina (sau se pune o foaie de placinta).
  7. Se pune compozitia in tava si se aseaza cat mai uniform cu o lingura.
  8. Se coace 45 minute la 180 grade.
  9. Se scoate din tava dupa ce s-a racit.

Recomandări pentru reţeta aperitiv cu pui

Taguri: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *